Poštovani korisnici Domidona IT usluga,

     sigurno vam se mnogo puta dogodilo da ne možete pristupiti svojoj web stranici, mailovima ili Cpanelu, a ne znate razlog.
     U večini slučajeva to se dogodi zbog krivog upisa korisničkog imena ili lozinke prilikom konfiguriranja email računa na svom računalu, telefonu, tablet uređaju ... ili konfiguriranju nekog drugog servisa.U tom slučaju često budete blokirani od strane serverskog firewalll-a.
     Kako bi vam olakšali muke oko otklanjanja problema blokade vaše IP adrese sa servera i neometan daljnji rad, u vašoj korisničkoj zoni* dodan je novi podizbornik (Podrška - 
Odblokiraj svoju IP adresu) za deblokadu IP adrese, putem kojega možete samostalno odblokirati IP adresu.
     Da bi vam još više olakšali cijeli posao oko odblokiravanja, ukoliko je blokirana vaša IP adresa, ista će  biti automatski odblokirana kada se prijavite u korisničku zonu. Ukoliko održavate web stranice za drugu osobu/tvrtku biti će dovoljno saznati njihovu IP adresu te pretražite firewall na istu.
     Uz svaku blokadu navedeno je zašto je IP adresa blokirana i kratko objašnjenje što provjeriti u takvoj situaciji kako se blokada ne bi ponovila.


Friday, January 10, 2014

« Nazad

Powered by WHMCompleteSolution